facebook pixel
Cala Tarida
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
3.3088235294118 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.31 (34 Votes)

cala taridaCala Tarida is een mooi klein strand op een kwartier rijden vanaf San Antonio of tien minuten rijden vanaf San José. Het strand ligt in een baaitje in het zuiden van Ibiza en bestaat uit fijn wit zand. De zee heeft een prachtige kleur en is zeer helder.

parkeren beddenverhuur beachbar restaurant winkel

 

Het strand bij Cala Tarida is tien minuten rijden vanaf San José en een kwartier rijden van San Antonio. Het witte zandstrand heeft een verhuur voor ligbedden en parasols. Op het strand staat een volleybalnet en is er een reddingsbrigade aanwezig. Bij het strand zijn ook diverse restaurants en bars waar heerlijk gegeten kan worden.

 

Bereikbaarheid Cala Tarida

Cala Tarida is te bereiken met de auto of met de ferry in het hoogseizoen. Vanaf de weg van San Antonio of San José is er een duidelijke bewegwijzering richting het strand. Eenmaal aangekomen bij Cala Tarida is er ruimte om te parkeren. In het hoogseizoen kan het bij de stranden druk zijn, dus kom op tijd!

 

Informatie Cala Tarida

Cala Tarida is gelegen in een mooie baai en heeft een breed en lang zandstrand bestaande uit fijn wit zand. Van de westzijde van Ibiza is dat het grootste zandstrand dat er is. Aan de linkerzijde van het strand zijn wat meer rotsen en is de zee een stuk dieper, de kleuren van de zee in dit gedeelte zijn adembenemend! Bij Cala Tarida kunnen waterfietsen gehuurd worden en is er de mogelijkheid om te leren duiken bij de duikschool.

Bij het strand zijn een aantal zeer goede eetgelegenheden met een diverse kaart. Er zijn een aantal goede restaurants en bars aanwezig, voor de snelle hap maar ook voor een grote maaltijd!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?